ZLTO viert het 125-jarig jubileum

Home / Reviews / Commanderie voor 125-jarig jubileum ZLTO

ZLTO is een belangenvereniging voor boeren en tuinders. Zij zijn de schakel tussen boeren, tuinders, de overheid, het bedrijfsleven en de maatschappij. Vanuit het voormalige NCB en tegenwoordihg ZLTO werken ze al 125 jaar met hart en ziel voor het belang van boeren en tuinders, dat mag gevierd worden! Deze speciale gelegenheid vierde ze op toepasselijke locatie; het Boerenbond museum in Gemert. De doelgroep was het zakelijke en coöperatieve netwerk van de organisatie. Met hen wilden ZLTO op een feestelijke manier stil staan bij de behaalde successen uit het verleden, maar ook doorkijken naar de toekomst.

Bronvermelding: ZLTO

Gasten genoten van het samen zijn. Iedereen voelde de verbinding en trots met elkaar welke op diverse momenten werd versterkt en bevestigd.

Tot in de puntjes geregeld

Het Koninklijke Huis behoorde tot de aanwezigen van dit evenement, daarom was het nog meer van belang dat alles tot in de puntjes geregeld is. ZLTO heeft daarom hun vaste partner Commanderie Events gevraagd om de totale organisatie van het jubileum event te verzorgen.

Het was een goede keuze om de totaal organisatie door Commanderie Events te laten verzorgen. De situatie rondom corona hing als een donderwolk boven onze dag. Door goede afspraken en flexibiliteit aan beide zijden verliep alles erg goed. Ook denkt Commanderie mee over de passende mogelijkheden bij het concept op alle fronten. Van aankleding en catering tot techniek en podiumbeeld.

De dag zelf

Commanderie Events heeft de inrichting en aankleding verzorgd in landelijke stijl. De gasten werden ontvangen met koffie en thee. Het evenement vond plaats op twee locaties. Op beide locaties werden de gasten in de watten gelegd. De zakelijke doelgroep wil graag netwerken, vandaar dat de luxe lunch- en dinergerechten staand te eten zijn. De ingrediënten kwamen van boeren en tuinders uit het gebied van ZLTO.

We zijn enorm tevreden over het verloop en de samenwerking. Niet alleen tijdens de voorbereidingen maar ook tijdens de op- en afbouw en gedurende de dag zelf. Alle medewerkers van Commanderie Events waren even hardwerkend, flexibel, netjes en aardig! Een groot compliment!

Silske de Goeij – Hartjes, Senior Communicatie medewerker en projectleider 125 jaar NCB/ZLTO.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op