Commanderie op locatie

Home / Events / Commanderie op locatie

Een jubileumreceptie op locatie met stretchtenten, een diner-event op kantoor met wijnproeverij of een bedrijfsfeest op eigen terrein met live cooking. Commanderie Events zorgt ervoor dat jouw gasten niet te kort komen.  Iedere gelegenheid kan uitgevoerd worden op een door jouw uitgekozen locatie of in onze gasterij.

In een continu veranderende wereld waarin trends en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, houden we bij De Commanderie vast aan onze kernwaarden. Kwaliteit, persoonlijkheid, klantgerichtheid, pure producten, eerlijkheid en betrouwbaarheid is waar we voor staan. Gasten blij maken en de verwachting van onze opdrachtgevers overtreffen is waar we voor gaan.

Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. Dit doen we dan ook geregeld. We verzorgen diverse events zoals bedrijfsborrels, open dagen, vergaderingen en jubileas. Vanwege de toewijding en het enthousiasme van ons personeel zijn de contacten altijd warm. Jij roept, de Commanderie organiseert. En hoe! Wij maken er een event van waar nog lag over gesproken zal worden.

Vanuit onze jarenlange ervaring organiseren we totaalevenementen. Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. Van het concept, draaiboek en de communicatie tot de volledige productie met aankleding, personeel en de culinaire invulling. Jij roept, Commanderie organiseert!

Dankzij ons uitgebreide assortiment en eigen vervoer zijn wij in staat om op iedere locatie jouw event te organiseren. Wij organiseren regelmatig events op locaties zoals; Landgoed Culitsrode, Onze gasterij en de Schouwburg in Tilburg.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op