Franse apéro-formule op het warmste terras van Tilburg

Home / Nieuws / Franse apéro-formule op het warmste terras van Tilburg

De Commanderie lanceert over twee weken een geheel nieuw concept. Want op 15 oktober opent Sjef’s Table – apéro bar & dining – haar deuren. Op het warmste terras van Tilburg – het sfeervol omgetoverde ‘binnenterras’ van de evenementenlocatie – kan naar hartenlust worden geborreld en gegeten. Met jong en oud, want ook aan de kleinsten is gedacht. De beachclub in een warme, winterse jas dus. Zo speelt De Commanderie wederom creatief in op de coronamaatregelen en de donkere dagen die komen gaan. 

Een aperitief met hapjes nuttigen en dineren vanuit je luie stoel. Dat is waar de apéro-formule op gebaseerd is. Met de uit Frankrijk overgewaaide trend hebben eigenaren Sjef en Noor weer een uniek concept te pakken. Zo kunnen ze op hun warme buitenterras ook in de winter en in tijden van social distanding hun gasten veilig en sfeervol blijven ontvangen. Gasten kunnen te allen tijde ook binnen plaatsnemen. In het restaurant in de serre of in het café.

Dé place to be
Van borrelboom tot een uitgebreid diner van de nieuwe menukaart: ze worden geserveerd op een sfeervolle plek vol heaters, openbaarden en grote vuurschalen. Geen gekoukleum dus. Het gevoel van een warme, gezellige huiskamer, waar je met je vrienden, familie en collega’s terechtkunt. In tijden van corona een welkom avondje uit. Het ondernemersduo gaat ook nu weer voor een stukje beleving. Want diverse hapjes en gerechten kunnen ook door gasten zelf aan hun tafel worden bereid. En mocht je tussendoor zin hebben om een spelletje te spelen, dan is de keuze reuze.

Na het succes van het grootste terras van Tilburg in de vorm van een beachclub zal de Rielseweg 861 dus ook gedurende de winter open zijn voor gasten. En zelfs dé place to be worden. Want er zijn culinaire verrassingen te over. En het wordt één en al warmte, sfeer en gezelligheid. 

De voorbereidingen zijn in volle gang
Achter de schermen wordt met man en macht gewerkt om alles op tijd af te krijgen. De komende weken zal dan ook steeds iets meer over het nieuwe concept naar buiten worden gebracht. Dit via de socialmediakanalen van De Commanderie. “Er moet nog veel gebeuren, maar één ding is nu al zo duidelijk als wat: wij hebben er zin in, en ons team ook! We kregen veel complimenten over onze beachclub en positieve mindset in deze rare tijd. We kijken er dan ook ontzettend naar uit om de verwachtingen van onze gasten ook deze winter weer te overtreffen.”

De menukaart krijgt inmiddels steeds meer vorm. Met gerechten die een stapje luxer worden dan die van de beachclub. Het wordt dus gastronomisch genieten deze winter. En dat in dezelfde ongedwongen, laagdrempelige en prettige sfeer die er in de zomermaanden hing.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Kom lekker aanwaaien
Het warmste terras van Tilburg is op 15 oktober 2020 een feit. Het is vervolgens iedere donderdag tot en met zondag open voor gasten. Op donderdag vanaf 16.00 uur en vrijdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur.

Wil je 100% zeker zijn van een tafeltje bij Sjef’s Table? Reserveer dan via info@decommanderie.nl o.v.v. de datum, het tijdstip en het aantal personen waarmee je langskomt. Reserveren kan ook aan de deur.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op