‘Het is de hoogste tijd voor nieuwe herinneringen’

Home / Nieuws / ‘Het is de hoogste tijd voor nieuwe herinneringen’

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.decommanderie.nl/wp-content/uploads/2021/03/bruiloft-lente.jpeg” title_text=”bruiloft lente” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Hoe De Commanderie van ‘creating memories’ haar nieuwe motto maakt

Lange tijd was er vanwege corona niets om naar uit te kijken. Van Verjaardag tot Bruiloft; er ging een dikke streep doorheen. Het waren de herinneringen waar we op moesten teren. ‘Sharing memories’ was dan ook maandenlang het devies. Maar De Commanderie vindt het inmiddels hoog tijd om vooruit te kijken naar het moment waarop weer nieuwe herinneringen gecreëerd kunnen worden. En dus introduceert ze onder het motto ‘creating memories’ een speciale coronaclausule. Zo boek je nu alvast dat hoognodige verjaardagsfeest of die welkome familiedag voor dit najaar, maar loop geen enkel financieel risico.

Na al dat thuiswerken en binnenzitten smacht de wereld meer dan ooit naar ontmoeten, feesten en verbinding. Ook voor De Commanderie is het aardig doorbijten. Want al maandenlang mag het team vanwege de maatregelen niet of nauwelijks doen waar zijn hart ligt. Eigenaren Sjef en Noor blijven via de socialmediakanalen onvermoeibaar herinneringen met elkaar, de collega’s en hun gasten delen. Dit om de moed erin te houden. Maar binnenkort zal ‘creating memories’ eindelijk weer het credo zijn. Omdat ze amper kunnen wachten en vooruitkijken nieuwe energie geeft, hebben ze de planning alvast opengegooid. Want er moet aardig wat genietschade worden ingehaald. Verjaardagen, Bruiloften of Familiedagen; De Commanderie weet er wel raad mee.

De coronaclausule van De Commanderie                                                                                                                            Voor diegenen die staan te trappelen om een event te organiseren, is de coronaclausule een uitkomst, stellen de ondernemers. “Je plant je event nu alvast voor later dit jaar in en bent daardoor de grote drukte voor”, zo licht Noor toe. “Maar kan het evenement vanwege overheidsmaatregelen op die datum niet doorgaan, dan verzet je het geheel kosteloos.” Ze houden daarbij rekening met de persoonlijke afweging van jou. “Want mág er tegen die tijd weer gefeest worden, maar moet dat dan nog steeds op 1,5 meter? Als je dat liever niet wilt, is ook dan de clausule van kracht. We zijn zo flexibel als we maar kunnen, omdat we iedereen fantastische nieuwe herinneringen aan geweldige feesten gunnen. Daar zijn ook wíj inmiddels echt aan toe.”

Noor kan zich goed voorstellen dat je op dit moment huiverig bent om te ver vooruit te plannen. “Maar met de coronaclausule gaat het feest er hoe dan ook van komen, dus je loopt geen enkel risico. En het is juist nú fijn om jou en je gasten iets te geven om naar uit te kunnen kijken en naartoe te leven. Iets dat verbindt. Het geeft je de kans om te triggeren en de voorpret te ontketenen. Door het thema van het feest al te communiceren, of zelfs het hele concept. Want wanneer het event ook plaats gaat vinden, over de precieze invulling kunnen we ons natuurlijk alvast samen buigen nu.”

Herinnering voor gast én eenzame oudere
De Commanderie zorgt overigens niet alleen voor een nieuwe herinnering voor de gasten die een event boeken. “Tot 30 april 2021 gaat er voor iedere boeking € 100,- naar een spaarpotje, waarmee we uiteindelijk een mooi kerstdiner voor Stichting Eet Met Je Hart willen verzorgen. Op die manier kunnen eenzame ouderen − een groep die tijdens deze coronacrisis flinke klappen heeft gehad − ook weer samen nieuwe herinneringen maken. Ja, het is een zware tijd voor ons. Maar ook dan kijken we graag een beetje extra naar een ander om.”

De Commanderie kan niet wachten om de agenda weer helemaal te vullen. “We hebben een passie om mensen een mooie tijd te bezorgen. En die passie hebben we ontzettend lang gedeeltelijk moeten onderdrukken. Onze coronaclausule mag dan niet dé oplossing voor de huidige situatie zijn, het geeft wel perspectief. Als je nu boekt ben je verzekerd van een fantastisch feest en je genodigden hebben ook meteen iets om zich op te verheugen. Ook help je daarnaast eenzame ouderen aan een mooie nieuwe herinnering, en voor nu iets om naar uit te kijken. En ons ook trouwens. Want die laatste loodjes, die wegen inmiddels toch best wel zwaar…”

Van weemoed naar vooruitkijken
Het duurt misschien nog even voordat Nederland weer van het slot gaat. Tot het zover is, gaat De Commanderie gewoon door met het ophalen van fijne, gezellige, mooie en grappige herinneringen. “Vol weemoed terugkijken op wat er vroeger allemaal kon is toch ook gewoon de beste manier om elkaar goed op te warmen voor wat er binnenkort weer komen gaat.” Creating memories… Het wordt weer hoog tijd! Wil je graag nog wat meer informatie? Klik dan hier

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op